• Tisdag • | Tvilling och tvillingmamma
mammatilltwins

Tvilling och tvillingmamma

Annons

• Tisdag •

Åh, jag som lovade mig själv att vara duktig på att uppdatera bloggen! Attans!

Jaja, jag gör så gott jag kan 🙂

 

Jag har faktiskt tänkt att skriva ihop något om min graviditet, förlossning samt eftervård/tiden på neo. Hoppas att ni kommer tycka att det är intressant och att jag kanske kan ”hjälpa” någon som går igenom eller riskerar att gå igenom liknande. Vi får se hur tjejerna sover under dagen och hur mycket ork jag har, men ska försöka knåpa ihop något.

 

Puss och kram ❥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mammatilltwins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stephanie

    Hej! Det hade varit så intressant!! Jag är själv gravid med tvillingar v22 just nu o skulle så gärna vilja höra din berättelse.

Annons
stats